VIA

Een perfect beeld van bereikbaarheid en veiligheid met de Digitale Collega

VIA vertaalt haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van verkeersveiligheid en ICT in de Digitale Collega. Dit is software die beleidsmakers, wegbeheerders en politie volledig ondersteunt van registratie van verkeersongevallen tot rapportage over de verkeersveiligheid.

De Digitale Collega bevordert het Nederlandse verkeersveiligheidsbeleid dat werkt via een op feiten gebaseerde aanpak. De VIA Software en de data hebben Nederland geholpen in de top 5 van meest verkeersveilige landen te geraken. In Nederland heeft de Digitale Collega haar succes bewezen en is nu als tool ook voor andere landen beschikbaar.

De verschillende functies van de software zijn toegankelijk via één overzichtelijke Startpagina. De Startpagina bevat een signaalfunctie voor ernstige ongevallen, de verkeersongevallenconcentratielijst, overzicht van collega's en recente publicaties. Er zijn speciale toepassingen voor beleidsmakers (Dashboard), wegbeheerders (thematische kaarten), specialisten (uitgebreide analysemogelijkheden) en een complete beleidsrapportage (BLIQ) voor raadsleden met concrete aandachtspunten.

Kom langs bij onze stand en we laten graag de verschillende onderdelen van onze software aan u zien.