ST&D

Security, Technics & Development, ofwel: ST&D, heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van toegangscontrole, toegangsdosering, beveiliging en verkeersregeling. We bedenken oplossingen, bouwen èn onderhouden ze. Dat wij een betrouwbare partner zijn blijkt uit onze trouwe opdrachtgevers; daar zijn we best trots op!

ST&D is daarnaast al jaren partner van Nedap als het gaat om 'smart city access', 'wireless vehicle detection' en 'long range identification'. Met oplossingen als bijv. het platform voor voertuigcontrole en toegang-op-afstand: MOOV. Of het platform met real-time parkeerinformatie: SENSIT.

ST&D werkt voor gemeenten, projectontwikkelaars, de recreatiebranche en vele andere bedrijven. Ook particulieren doen steeds vaker een beroep op onze expertise. Onze producten treft u aan in autoluwe binnensteden, parkeergarages, bedrijfspanden, op campings en bij andere toegangen en verkeerssituaties.

Dynamisch afsluiten in een dynamische markt
Wij constateren dat de markt in dynamisch afsluiten, toegangscontrole en parkeren de afgelopen jaren sterk is veranderd. Aan beveiliging worden steeds hogere eisen gesteld en de toegangstechnieken spelen in toenemende mate een rol in de beleving van de gastvrijheid van een bedrijf of gemeente; een hogere beveiligingsgraad hoeft echter geen bottleneck te zijn voor de doorstroming van bezoekers. Tel daarbij op dat onze strak vormgeven toegangsinstallaties ook mooi zijn om te zien.

high security pillars

voertuigdetectie

traffic pillars

parkeersystemen

kentekenherkenning

betaalsystemen

slagbomen

24/7 servicedienst

tourniquets

NL fabricaat

Fabrikant en erkend installateur
ST&D is zowel fabrikant als installateur. Al onze producten produceren wij in onze fabriek in Apeldoorn. Van slagbomen, inzinkbare palen tot complete parkeersystemen. Eigen personeel zorgt voor vakkundige montage op uw locatie(s). Hierbij werken we, waar nodig, nauw samen met uw technische mensen. Het uitgangspunt is een solide installatie die betrouwbaar is, die past bij uw doelstellingen en die weinig onderhoud nodig heeft!

ST&D werkt ook internationaal
ST&D is niet alleen succesvol actief op de Nederlandse markt. Samen met onze partners werken wij ook in België, Denemarken en Duitsland en Luxemburg. Dus ook voor grensoverschrijdende projecten kunt u op ons rekenen.

x

Nu ook in België: